Meer resultaten voor reparatieset autoband

reparatieset autoband
bol.com Autoband reparatieset band plakken toolkit autoband repareren DisQounts.
Het laten komen van pechhulp kan tijdrovend en duur zijn. Met de autoband reparatieset kun je gemakkelijk je eigen autoband plakken en met de simpele en kleinschalige reparatie nog kilometers doorrijden tot je in de gelegenheid bent je auto naar een monteur te brengen.
TMS
Reparatieset banden Auto kopen BESLIST.nl Alle onderdelen en accessoires.
MAPCO Reparatieset, Stabilisatorkoppelstang 15692258. SchroefdraadmaatM10x125Vereist, aantal stuks1HoeveelheidSetVrijgave van de fabrikantHPS standardStang / steunbalkKoppelstangLengte mm325. 12V 150PSI Dubbele Cilinder Luchtpomp Compressor Band Banden Inflator Voor Autobus. Kenmerk1.Heavy: duty dubbele cilinder luchtpomp.2.machted van uw 12V sigarettenaansteker aansluiting.3.Easy om analoge drukmeter te lezen met PSI of Bar-drukmetingen.4.Allows de inflatie van vele andere opblaasbare vrije tijdspunten met behulp van de 3pcs opblaasbare adapters.5.De compressor maakt gebruik van wijd gebruik, zoals auto, motorfiets e. Draagbare Elektrische Mini 12V Lucht Compressor Pomp Auto Band Band Inflator. Draagbare Elektrische Mini 12V Lucht Compressor Pomp Auto Band Band InflatorKenmerk260PSI, opblaast gewone autobanden ongeveer 5 minuten 30PSI. Aangedreven door sigarettenaansteker / DC 12V, eenmaal gedrukt op de schakelaar, werkt het automatisch met weinig geluid. Compact en draagbaar, makkelijk te gebruiken. Ideaal voor opblaasbare banden, r. DC 12 V 150Psi Motorfiets Band Pomp W / LED Licht Voertuig Draagbare Emergency Autoband Inflator.
stralen
Autobanden reparatieset online kopen Gratis Verzending Datona.nl.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Autobanden reparatieset voor alle voertuigen. Een lekke autoband overkomt iedereen wel eens, het is dus belangrijk dat u een goede plakset in huis heeft. Datona biedt verschillende banden reparatiesets aan voor onder andere uw auto, motor en vrachtwagen.
kbc
Autobanden reparatie set zlf snel lekke band verhelpen.
Gebruik van 12v banden reparatieset. De basiskit van de autoband reparatieset voor een 12v aansluiting werkt net iets anders dan de professionele kit. Extra voor de professionele of Pro' reparatieset. Het reparatiemiddel wordt automatisch met de lucht vermengd, de Pro heeft een stillere en sterkere compressor.
Antibandenlekspray, herstellingskit bandenlek Auto 5.
De adviseurs van Auto 5 staan voor u klaar om uw te helpen bij het kiezen van het meest geschikte materiaal voor uw behoeften. Wat de anti-bandenlekspray betreft, moet u weten dat deze uw band niet repareert, maar u de mogelijkheid geeft om een paar kilometer te rijden om de dichtstbijzijnde garage te bereiken.
Bandenreparatiesets, verhelp snel uw lekke band Winparts.
Autoband reparatieset 27 dlg. Een professionele bandenreparatie set voor de auto. Ideaal voor noodgevallen voor snelle reparatie. Wordt geleverd in handige koffer. 10% 1395, 1255., Plaats in winkelmandje. Tyre's' leaks 405080 Bandenreparatie 500ml. Te gebruiken bij een lekke band onderweg.
THUMBS-UP Reparatieset voor tubeless banden RAD.EU.
Die laatste zijn specifiek voorzien voor motorbanden en afhankelijk van de bandenmaat dienen er 1, 2 of 3 cartridges gebruikt te worden om de band op te pompen. Veel van deze benodigdheden zijn ook apart te verkrijgen, om na gebruik deze reparatieset weer aan te vullen. Zo zullen 3 cartridges bijvoorbeeld niet volstaan om een autoband te vullen, al kan je deze set natuurlijk ook perfect daarvoor gebruiken.
Spuitbus voor lekke band is dure noodoplossing Het Nieuwsblad.
De spuitbus is echter een tijdelijke oplossing want constructeurs bieden almaar meer wagens aan met banden van het type Pax of run flat, waarop je na een lek nog een heel eind kan rijden, zegt Marc Van Damme van de Vlaamse Automobilistenbond.

Contacteer ons