Zoeken naar APK

APK
APK bestandsformaat Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. apk is een bestandsextensie voor zogenaamde Android Package bestanden. Dit bestandsformaat is afgeleid van het bestandsformaat JAR, en wordt gebruikt om software voor het Android platform te distribueren en te installeren.
tweedehands auto verkopen
APK Wikipedia.
Android Package file, een bestandsformaat voor het Android platform, zie APK bestandsformaat. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met APK of met APK in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van APK inzichtelijk te maken.
tweedehands auto be
APK KM autokeuring rijbewijs W-VL.
U bent zeker van een correcte en onpartijdige keuring. KM nv werkt op afspraak voor APK geen wachttijden. Vandaag een afspraak gemaakt morgen voor 14u APK-gekeurd. Bent u reeds KM-kredietklant, dan gelden dezelfde voordelen ook voor APK facturatie via domiciliƫring, KM-barcodekaart specifiek voor APK.,
seo consultant
APK-keuring Autoveiligheid.
Technische Dienst laatste fase in meerfasengoedkeuring. Bijgeplaatste retrofit roetfilter. Nederlandse voertuigen worden gekeurd volgens de Nederlandse eisen RDW. Zowel APK1voertuigen met een MTM 35t, als APK2voertuigen met een MTM 35t, keuringen kunnen worden uitgevoerd. Deze voertuigen ontvangen een Nederlands keuringsrapport.
apk

Contacteer ons